sista inlägget på den hära bloggen..

..för ikväll! haha ni blev lite smått skraja när ni såg rubriken va? erkänn nu. nejmen det är såklart jag har kvar denhära bloggen, är ingen bloggplayer direkt :''d nejmen nu tänkte jag säga gonatt och önska er en rolig första december. ska göra lite läxor nu, ciao

Glöm igår - Lev för idag - Be för imorgon = fel, såååååh fel.

Kom ihåg gårdagen - sov idag - skit i morgondagen
sååååååh rätt! that's me .. ungefär iallafall.

vem är tönten som kommenterar?

Jag vet vem! det finns nåt som kallas IP nummer -.- var det en nyhet för dig eller? båda inläggen kommer från en och samma person. 

Postat av: Anonym
när du börjar skolan när du blir äldre får du se till att lära dig stava.
Jag läste igenom texten och såg inte ett enda stavfel? det enda är att jag kanske skriver mej/dej istället för mig/dig, men palla haka upp sig på det? är du min lärare eller? det här är en blogg, inte en stavningskurs.

Postat av: love anonym
håller med anonym ^^ ingen orkar läsa en blogg som det ser ut som att en 3 åring skrivit. istället för "ja" kan man skriva jag.
3 år? what? ser ut som om någon borde skaffa glasögon.. om jag skriver "ja" istället för "jag", har du något slags problem med det? det går snabbare att skriva ja än jag. läste ju igenom texten och såg att jag skrev jag på alla ställen. skaffa glasögon -.-

vad går snabbast att skriva?
- Jag heter Agnes. Det gör inte du. Idag ska jag vara med Alice. Vi ska vara med min hund och den heter ..
- Ja heter Agnes, de gör inte du. idag ska ja va me alice. vi ska va me min hund som heter ..
vad skulle du valt att skriva?

Postat av:
var det inte du som störde dig på folk som skrev "pengar pengar pengar"? dubbelmoral? rosa läppstift är aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasfuuuuuuuuuuuult!!!!!! wannabe dessiewannabe dessiewannabe dessiewannabe dessiewannabe dessiewannabe dessiewannabe dessiewannabe dessiewannabe dessiewannabe dessiewannabe dessiewannabe dessiewannabe dessievwannabe dessiewannabe dessiewannabe dessiewannabe dessiewannabe dessiewannabe dessiewannabe dessiewannabe dessiewannabe dessiewannabe dessiewannabe dessiewannabe dessiewannabe dessie.
Nej? jag stör mig inte på att man skriver "pengar pengar pengar", ja kmntrade bara att alla gör det. vad är dubbelmoral? jag är ingen ordbok direkt. som om jag bryr mig om du tycker att rosa läppstift är fult? det är jag som ska använda det och inte du? dessie wannabe? hahahahhahahahhahahahhah are you fuckin' kidding me?

Postat av: en som hatar fjortisbebisar
hahahahahaha, du e 12!!!!!! år! en 12åring ska önska sig barbisar i julklapp, inte foundation (som du inte ens kan uttala)
Japp jag är tolv. och hur gammal du är vill jag inte enns veta? men att du är omogen vet jag, eftersom du tar din tid till att skriva patetiska kommentarer på min blogg som ingen tvingat dig läsa? om man är tolv år och önskar sig barbiesar (som det faktiskt stavas?) har man nåt allvarligt fel. foundation, jo det kan jag uttala. men det känns bra att nån bryr sig. tack så mycket, så sött så!

*OBS* DETTA ÄR TILL PERSONEN SOM SKREV ALLA KOMMENTARER, JA DET VAR FAKTISKT EN PERSON SOM SKREV ALLA. PATETISKT, JAG VET *OBS*

varför finns rubriker?

hejs. skolan idag och det var en skön dag. inget att berätta om lixom. och vem bryr sig enns om vad jag gjort denna molniga tråkiga måndag. ingen. förlåt för kort inlägg men är inte på blogg humör just nu, sry. nu ska jag göra läxor och äta middag typ. bloggar KANSKE KANSKE KANSKE ikväll (lägg märke till kanske!) förlåt för kort inlägg. kyss

Första advent

nu tändas tusen juleljus.. osv. tänk att de snart är jul. det är fan sjukt! men bra haha.. snart får man äta chokladkalender, eller chokladen iaf hehe. till julen måste man ju ha önskelista också:

- silikon fodral till min ipod touch.
- koss lurar
- kameran med två skärmar (den för egopics ;)
- vit aik tshirt
- morgonrock hah
- pengar pengar pengar!
- rollon foundation
- lösnaglar
- lovika vantar
- jätte ljusrosa läppstift (läppglans kladdar sig bara)

det var inte allt ;)


gjorde nåra bilder igår när jag hade tråkigt!







sista bilderna tog jag i usa. i miss!

Söndagkväll

hej babes. sitter här i min rosa mjukisdräkt (haha skämta) och kollar på tv. har jag precis duschat och känner mig som en människa igen (skämt igen).idag var jag först hemma sen åkte vi på nån julmarknad och va där ett tag. köpte en knäckklubba och en polkagris klubba, mumms! sen var vi hemma hos mammas kompis som har den söta hunden ludde, ni vet? aa dom har en hamster oxå ;$ visste ni att jag älskar hamstrar? så hiiimla söta ju! aa fråga mamma om vi kunde köpa en och vi kanske ska det. happy :D men där åt vi middag och så iaf.. jaa vad mer ska jag säga? vi börjar tjugo över nio imorn och har tre lektioner. yes. sen efter skolan måste jag göra en jättejobbig matteläxa, ni vet den jag visa. shit.

det var allt för mej, tack och hej.


kissie skvaller!

haha värsta kissie hater.

bara jag som tror att hon redigerat läpparna? ser ut som två FETA aa jag vet inte vad. fläskläpp? om hon inte redigerat dom tycker jag riktigt synd om henne.


bild 1. oj jag visste inte att kissie va så smal :o finns säkert massa fler redigeringar men jag orkar inte sitta och leta, men domhär misstagen behöver man inte enns ha en hjärna för att märka. epic fail pissie!
bild 2. oj vilka stora läppar du fått :o haha nej, vilka stora läppar du redigerat dej till.

antingen vill hon och är stolt över att ha en "stalker", eller så har hon bara inte lärt sig stava sitt namn!

Läs Kissies blogg härifrån;

http://stoppakissienu.blogg.se
precis samma inlägg och allt. alla borde läsa kissies blogg därifrån så att hon inte får några besökare :'dd

dagens shopping

hejsan (a) nån vaken? jag är vaken, tur det. idag var jag som sakt och shoppade med alice och som jag sa skulle jag shoppa galet och man måste ju hålla sina löften, right? detta köpte jag:












köpte dessutom en glittrig svart eyeliner från HM. och lite julklappar såklart ;)
kyss och godnatt!


vi har världens jobbigaste matteläxa

kolla bara -.-

det är bara första sidan. tre sidor till, ååh jag dör. har inge bild på dem :d

you named it


Postat av: **************
har du slingat håret? :O <3
Nej, jag har inte slingat håret.
Gult på bilden 

Postat av: Chinatown
vad är de för pose du gör när du har två
fingrar på ena kinden?? haha bara undrar :$
Vet faktiskt inte. har bara gjort den på två
bilder ju? mycke? nej. haha det lät otrevligt! sry
Rött på bilden

har bara naturliga slingor.
pose haha? vette fan asså :)

fredagskväll

go kväll! hah, :'d men är skittrött nu. det är det enda jag kan säga. och att jag kollar på tv, ett tv program ja inte enns vet namnet på heheu. eller det är nog en film förresten? jaja nu släpper vi det. imorn ska ja ju som sagt till stan me alice. måste gå upp typ nio för ska först duscha, äta frukost, fixa mej, sminka mej, sen åka typ kvart över tio. måste ringa henne imorn bitti! ska försöka komma ihåg iaf. fett ointressant inlägg men ändåååå. vi har också lite gäster här ju. syrran & hennes kompis sitter på sitt rum, och sen är det mamma och hennes kompis och deras hund Mio. myspys. vi åt kinamat och sen har vi tjockat oss med lite godis och popcorn. vad har ni hittat på denna fredagskväll? vad ska ni göra imorn? kommentera!

pimpelipimpimp

har pimpat min mobil lite. vad tycks ? (a)

sitter och tar det lugnt

det är fredag idag, WIHO! efter en lång och jobbig skolvecka måste man få chilla! men veckan har gått skitsnabbt verkligen, ellerhur? men nu efter skolan, vi sluta 14.10, har jag bara vart hemma. ska hämta lillungen på skolan snart, sen måste jag städa för vi ska typ få gäster ikväll. aja ska strax dra då, och det finns inge mer att berätta. eller är det nåt ni vill veta? näe tänkte väl det.. btw ska ja och bästavän tilll stan imorn och jag kmr shoppa galet eftersom jag inte gjort det på åratal känns det som. aya vi hörs imorn eller bara senare ikväll, kanske strax tillomed :o you never know..

jag just nu. outfit på köpet!

hej alla lovers !

haha. new moon var skitbra! tänker inte berätta mer om den nu, kolla själva om ni vill veta. men kan inte berätta något mer om igår. idag var jag i skolan och så.. efter skolan åkte jag hem och skulle plugga. men hade inte orken att göra det lixom, bra anledning huh? heheheu :'dd

men det hände iallafall en kul sak när jag var på väg hem. jag tog tbanan för ja orkade inte gå och sen när jag gick av satt det två små fjortisbois på "perrongen?". och sen när gick jag upp för en backe som typ ligger brevid perrongen så såhär busvissla dom. jag visste inte vem dom gjorde till så ja ignorera det men sen gjorde dom igen och då kolla jag dit. dom ba stirra på mej och typ låssades som ingenting aa sen gjorde dom en gång till och jag vände mej inte om utan gav dom fingret haha! så går det, nej men dom va lite störande hehe .. men iaf när jag kom hem drack jag oboy med sprutgrädde, mmmarabou oooboy. haha nej, älskar båda, tjockisbarn you know. men sen pluggade jag lite och kolla på tv och så. nu finns det inge mer att berätta. ska typ börja fixa mej snart för vi börjar åtta imorn. guuuuuud jooooooobbigt, usch. måste upp jätte tidigt och allt :( men aja jag bloggar imorn också, promise! tjing

  


imorn smäller det

haha jag är fett lycklig! jag och alice ska gå på new moon. haha den är 2 timmar lång så jag kommer typ köpa en stor popcorn till mej själv, eller inte..? ne men kommer bli fett fet hehe. nu ska jag hem från alice. sen blir de dusch och dhw. åt förresten här hos alice, thaimat. det var sjukt gott! alice hälsar heheheu. gonatt

måndag + tisdag


Skola. efter skolan gick jag och clarisen hem till mig och plugga lite och åt lite gott mellis. rostemacka och oboy, me like. haha tjockisbarn! hnde inge mer den dagen faktist.


Skola. såklart? haha kul liv liksom. nejmen alla är ju tvungna typ? men aa slut på den diskusionen. efter skolan åkte jag till alvik för att gå in i den där hälsoaffären ni vet. eller nej det vet ni inte, men låtsas att ni vet iaf. köpte kamomill spray för håret, det blir såhär blondare och allt. nice! ska testa ikväll så vi får se hur det blir med det. men sen gick jag hem till alice och låna hennes/min på halvtid kära data, haha! ne jag gick inte dit darför, eller jo, kanske lite mohahaha :d men ska snart hem och äta lite middag, sen duscha, sen blir det desperata hemmafruar som gäller, love it.




bild 1 - kamomill spray
2 - jag och alice
3 - söta alice! fast bilden är nt tagen idag
4 - söta ungen


godnatt folket

kollade igenom senaste inlägg och såg att alla va skit korta. menmen här kommer ett till :$ tänkte bara säga godnatt. ska inte lägga mig än,men ska börja fixa mig lite smått. sen börjar jag tjugo över nio imorn. soft! ska typ vara med clara efter skolan. jaja, hörs! pussogonatt


Alice Askenström

you make me happy. sunshine, 12 år nu. Det är fan otroligt. eller, du är fan otrolig! i love you

men vafan?

skriver ju för er skull, så please, kan ni inte ta nån sekund för att kommentera lite? gosh.. jag skriver för er skull, då får ni kommentera för min skull. deal?

nu drar jag

yepp, ska ut med alice nu. bye suckers

godmorgon

eller nåt sånt. vaknade för typ två timmar sen men so? det är fortfarande morgon så länge man har pyamas tycker jag. och det har jag! har precis ätit lunch, gott. idag ska jag inte göra nåt speciellt förutom gympan som börjar tre. fast juste ska me alice och lämna en jultidningsgrej till nån här i kvarteret men annars kommer jag inte göra nåt. fast kommer inte hinna heller iferchej (stav?) eftersom gympan börjar om 2 timmar och 45 min ungefär och slutar sex. då ska jag bara duscha och äta middag i think.. men nu ska jag kika på andras bloggar. ni får ha det bäst, om inte bättre än bäst? heheheu :$ ciao!

gammal bild >.<

fredag

kommer inte blogga så mycket från pappa för datan är cepe seg! men uppdaterar då och då iaf. kommer till mamma på onsdag och då blir uppdateringen som vanligt igen. ayah, trevlig fredag folket!

dagens

hej alla fula! skolan var tråk som vanligt. fast skön dag:

NO - fattar 0 haha. men vi gick typ igenom massa saker och allt.
SO - muntligt läxförhör om barrskogsområdet, nyhetspresentation, nutidskryss, kartbok.
ENGELSKA - var i datasalen och skrev om en kändis.
MATTE - skön lektion med vikarie.

efter skolan åkte jag hem. sen baka jag kakor, haha. men goda blev dom! chokladhavreflarn :) nu sitter jag här hemma hos mamma framför datan och teven. ska strax hem till pappa igen och äta middag. sen blir det fredagsmys! äntligen. men jag måste typ dela ut lite jultidningssaker också fast bara till tre pers.
  
bilder tagna nyss :)


haha



haha är det här ett skämt? dessie ladda upp bilden strax efter midnatt den 19 och kissie ladda upp den kvart i nio på kvällen samma dag. är så trött på att de kopierar varandras bilder och allt. oftast är det dessie som kopierar av kissie men nu var det tvärt om ;s dom som säger att de "hatar copy cats", men det är ju dom själva som är dom värsta copycatsen? iQ papperkorg ;d

dessie:
eller om när jag "spyr" upp maten, och skryter om mina mjukisdressar..?

kissies:
Jag som trodde att ni gillade att läsa om maten jag “spyr upp” och mina korkade chail-latte-dieter..? Och inte för att glömma mitt tjat om min rosa mjukisdress..

HA-HA!


ingen lyssnar, många pratar

tja snyggingar. sitter hemma hos mamma, var tvungen att städa och fixa lite. me hate! asså vem har uppfunnit städning? den personen måste vara dum i huvet. skämt åsido.. nejmen det är saker som måste göras. sen måste jag hem te pappa igen. måste plugga so -.- shit måste skynda mej nu så jag hinner. sen har typ min syrras klass klassmiddag. va på den förra gången och de va skitgod mat och dessutom kommer det finnas massor av kladdkaka. det kan man ju inte missa (a) men det blir nog kul. men nu ska jag skynda vidare men vi hörs imorn. pussen

är det bara jag

som saknar coca cola med smak av lime eller citron? fett synd att dom är borta nu. men snart är det ju julmust som gäller. yummie!
 
men dom här deremot.. fan vad äckligt!
  
körsbär, vanilj och vanilj-körsbär. ussch! vänstra flaskan var ju söt iaf ;)

tjusan (a)

sitter här och har ont i huvudet, ackack. jaja det får man stå ut med, får gå och lägga mej tidigt ikväll helt enkelt! men idag var det en vanlig dag i skolan. slutade tjugo över tre och då åkte jag hem. skulle egentligen till donken och typ köpa en sån där paj :d dom är ju så sjukt goda! men aa orkade inte riktigt.. haha ;) nejmen nu ska datorn stängas av, och teven sättas på. åh vi har glass i frysen, då vet jag vart jag ska nu :d har inga bilder att bjuda på idag, tyvär.

idag var jag och clara på dåligt humör typ så vi tjaffsade lite och allt. men du vet att jag älskar dej! <3

bloggtips

hahahaha, konstig,men rolig. barnslig humor? jag vet!
http://bbajspatrullen.blogg.se

desperate house wives

nu börjar desperate housewives. hinner inte blogga!

palla rubriker -.-

man orkar inte sitta och klura på en rubrik i evigheter, right? jaja det var inte det jag tänkte säga. idag började vi halv tio sen åkte vi till eriksdalsbadet och gjorde simtest. man skulle simma 200 m bröstsim och 50 m ryggsim. onödigt, tycker jag, eftersom man gjorde exakt det i tvåan eller nåt? man slutar ju inte bara kunna simma helt plötsligt? aja sen fick vi typ 20 minuter i vattenrutchbane delen också! :D det var jätte kul. men efter det gick vi ut och bytte om och allt. jag och clara var skit sega i omklädningsrummet för vi skulle sminka oss och allt och kom typ ut sist x) haha det var lite pinsamt. men sen gick alla till ett mcdonals som låg bara en bit därifrån, jag åt:
  
cola, naturell cheeseburgare (ost,bröd,kött) och pommes .dock delade jag & clara på en liten pommes haha.. men iaf sen åkte vi och skulle spela fotboll men det regna och då fick man typ gå hem så sluta kvart över ett. nice! men jag, wille, fredrik, hampus, lukas, magnus, theo och kasper typ gick och spelade fotboll ändå. alla andra var tråkiga :d men vi spelade inte så länge men det var ändå jättekul. haha wille är värsta fotbolls nörden han hade tillomed fotbolls skor med sig. haha jag var förvånad att han inte hade benskydd också. men sen gick jag hem och gjorde ingenting. nu har jag precis ätit en pannkaka, mums! :)

dress code and facelook:
 
okej. man såg inte bra! svart tunika m vitt linne under, svarta tights
 
bjuder på dom ;$

längtar


är verkligen ingen twilight nörd eller så, men jag längtar verkligen tills den här kommer ut på dvd. är ju för liten för att se den på bio, och det kommer ta jätte lång tid innan den kommer ut på dvd. livet är hårt ibland. men nu har jag något att längta efter. JIPPIE! not? jag hatar att vänta, och längta. kan det inte bara komma på en gång? ååh nu är jag förbannad -.- aja hörs snart ska ringa alice nu

Klassen <3

vi har lugnt bästa klassen? roliga killar (vissa iaf) och schyssta tjejer. nice! ni andra kan dra åt, aa jag vet inte vart riktigt. ni gör skolan (rasterna haha) rolig!

bråttom!

nu är jag fixad och klar. drar till tbanan om 5 minuter sen ska vi till eriksdalsbadet med klassen som sagt. sen ska vi spela fotboll, chill. men nu måste jag dra. pussen

Hos alice

sitter hos alice. bor halvt här ju (a) men aa bor hos hennes data speciellt! haha. hon ska strax på fbollsträning och då måste jag dra mig hemåt. fast ska förbi pappsen som bor ett hus härifrån och hämta bikini och sånt till imorn. vi ska simma med skolan, tråkigt? ja. dessutom är det såhär simtest också och det gör ju det hela mycket bättre. det är på eriksdalsbadet och vi får inte enns vara i "vattenruchbanedelen" (stav?) fett dåligt men aja.

vi börjar halvt tio vid brommaplans tunnelbana. sen simmar vi till typ senast 12 och sen drar vi och kör fotboll nånstans (Y)det är typ klassens dag eller nåt så vi har inga lektioner. skit skönt! idag var också en skön dag. börja tjugo över nio och har svenska, sen lunch och efter lunchen engelska och SO och så slutade vi tio över 2.

asså alice har sålt jultidningar och nu fick jag mina saker jag köpt därifrån. julklappar till elsa alltihop!

hello kitty spel, typ?

bortspolad och hajar som hajar filmen. haha ser lite död ut.

min mysiga mössa (a)


bjuder verkligen på den!

måste detta fält verkligen fyllas i?

klockan halv sju kom jag hem från gympan och på vägen hämtade vi mina jultidnings grejer. men sen när jag kom hem såg jag att det var jätte mycket som saknades, suck! aa men tror att pappa kollade upp det, eller det hoppas jag iaf. men slutsnackat om det. när jag kom hem åt jag först middag. kyckling wook med grönsaker och ris. skit gott. sen duscha jag, skönt. nu känner jag mig som en människa igen. men sen kom alice, och då gick vi och delade ut några av jultidningsakerna. skönt att bli av med lite iaf! kom hem för en halvtimme sen ungefär, halv 9 typ. nu ska jag kolla på tv och ordna lite med jultidningsgrejerna. det är mycket jobb! men det är skönt när det är klart. får tvåtusen kronor och massa saker. happy! :) aja det här blir sista inlägget för idag.

fortsätt läs och kommentera mycket! förresten, vill ni att jag ska ha frågestund?

Har ätit nu

Yes. spaghetti och bacon! det var jättegott :) idag vet jag inte vad jag ska göra.. eller jo, har gympa kl 3. oh shit! måste ringa alice nu innan jag glömmer det..

Lunch

moa gick precis. eller typ för tjugo minuter sen men jaja. ska snart äta lunch så nu gäller det att skriva snabbt!

Igår kväll: Först kom ju moa vid halv sex tiden och då satt vi vid datan ett tag. sen åt vi middag, lasagne. efter det kollade vi i min skolkatalog och åt godis. sen gick vi ut med luddehunden på en liten promenad, mysigtmysigt. när vi kom hem kolla vi på tv och åt "Zombreros" och drack läsk. vi kollade på nån tråkig film som jag redan berättat. vi skrattade skit mycket hela kvällen åt massa olika saker! dock inte filmen, haha. som sagt somna vi runt 2 och var skittrötta så somna typ direkt ;$

Idag (hitills): jag vakna halv tio (!?) det är värsta mysteriet. men iaf då gick jag upp och satte på datan, försökte fota ludde med web camen och sen blogga ja. sen ville vi gå ut med ludde men då hade syrran redan gått ut så vi gick ut och leta efter henne. vi hitta henne inte :( men då fick vi oss iaf en promenad. sen när vi kom upp var klockan typ halv elva och då åt vi frukost. sen gjorde vi typ ingenting.

men nu är maten klar så måste dra :) puss

REKORD

oj hade 12 besökare igår, har redan haft två idag. inte så dåligt va? med tanke på att jag starta den iförrgår asså.

Gomorron

vi somna två igår, vakna 5 imorse och flera andra gånger. nu är klockan snart tio och vi är uppe!? det är fan ett mirakel .. fast trötta är vi, det kan vi erkänna.

hhah iallafall jag är trött ..?

Söta hunden

Ludde!




naaw sötis! han kom in till mig och moa imorse kl 5 och hoppade upp i sängen. men han kunde inte komma upp ordentligt så jag fick hjälpa honom. så himla gullig!

Nattblogg

hej alla söta. både jag och moa är sjukt trötta så vi ska nog sova snart tror jag. vi har iallafall haft det bäst, såklart. men jag berättar mer imorn när jag är lite piggare. puss & godnatt

vi har en hund här

ludde :) världens sötaste. gosig är han oxå. fast nu ligger han och vilar och blir sur om man kommer för han vill va ifred, tråkmåns! :d

ny design

hej agnes, hoppas du mår bra hihi :$
jag har fixat din design nu, hoppas du blir nöjd annars kan jag fixa tillbaka! din blogg är jätte bra verkligen. men nu måste jag dra, hejdå hihihihih:$

måste bara..

tacka sanna för designen. tack så himla mycket sötnos! hennes blogg hittar ni på länkar eller något inlägg under.

sleepover

Moa kommer om tio minuter eller nåt sånt. hon ska sova här :) va skit längesen vi va med varann så det ska bli super kul. har laddat upp med snacks, godis och läsk inför kvällen.

men som sagt var jag i stan idag med mamma. köpte en mössa och en jacka.



haha don't even ask!

men nu kom moa så ska vara lite, eller mycket, social. bloggar inte mer
idag, så det här blir sista inlägget för idag. puss!

hemma

Hemma igen! en halvtimme och fem minuter, nästan

bråttom igen

ska handla gott till ikväll, har bråttom. mycket stress idag? haha. bloggar när jag kommer hem, om ca en halv timme. puss


sanna skriver

hejhej sanna här! jag har fixa lite med agnes blogg, hoppas du blev nöjd? säg till om jag ska ändra något? min blogg hittar ni här ! ni måste läsa agnes blogg, den kommer bli bäst när allt är fixat och klart. pusses

snabbt inlägg

ska in till stan med mamma. har bråttom, väldigt bråttom!

förresten, vem kan fixa design ? :D

Ska vara lite social..

mot resten av familjen och stänga av datorn nu. godnatt, puss på kinden

About Me

jaa, tillägnat åt er nya läsare. det är ju bra att veta vem man läser om, right? iaf:

Jag heter Agnes och är tolv år, fast fyller 13 i februari. Bor i sverige, det visste ni inte va? tänkte väl det! skämt åsido.. är varken fjortis eller emo, fast det lutar mer åt fjortis hållet om jag ska erkänna haha. jag går på gympa och fotboll. mina bästavänner heter Alice och Clara. är ingen "kompis-player" som skaffar nya kompisar var och varannan dag, verkligen inte. ehm aa vad finns det mer att berätta? dagligen läser jag paow,dessie och kissies bloggar och dessutom några kompisars bloggar. här på bloggen skriver jag om min vardag, lite skvaller, outfits, vänner, mode, skönhetstips mm. hoppas ni fortsätter läsa! lägg gärna in mig som startsida när du går in på internet. haha stor channs?

Om det är nåt mer du undrar, skriv en kommentar!

Header + design?

omg! kolla designen, pinsamt .. ehehe men nu undrar jag om det finns nån där ute som gör snygga blogg designer och headrar(stavas hur?) gärna gratis ^^ haha men det vore skitsnällt och personen får självklart länkning om den har en blogg. ayah, evigt tacksam för dej som gör <3

Hej & välkommen

jomen hej igen. andra bloggen nu då, andra gången gillt, säger vi. hade ju en blogg förut (ssockerssoet.blogg.se) men den hade ett dåligt namn. men humorbarnet är ju bäst, och passar in så bra på mej ju! hahah men nu får ni ta och läsa och kommentera riktigt mycket så lilla agnes blir glad. :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0